Vårt uppdrag

Att hjälpa svenska företag att rekrytera snabbt genom att effektivt leverera bemanning och att även outsourca IT-projekt.

 

Vi levererar kvalificerade IT-specialister inom 14 dagar som det är brist på till konkurrenskraftiga priser!

Din guide för
IT-projekt

Vi lever i en väldigt dynamisk värld där affärsområden ändrar sig särskilt snabbt! - om du inte följer de senaste trenderna så riskerar ditt företag att tappa sin marknadsposition.

 

En mycket viktig faktor för ditt företag för att vara bland de marknadsledande är ditt humankapital: kvalificerad, erfaren, pålitlig och utbildad personal som snabbt kan lära sig det specifika för industrin, men det innebär också det nödvändiga i att ha många platser med personal, samt att personal måste lära sig mycket varje dag för att öka sina kompetenser. Vanligtvis innebär detta att du tvingas anställa personal vars potential inte till fullo kan utnyttjas eller att en frilansare utför en mindre uppgift vars färdigheter och förmågor inte kan verifieras.

 

När en kund vill beställa ett stort IT-projekt men du har inte har tillräckliga med resurser för ögonblicket för att kunna acceptera en beställning, kan vi hjälpa dig med dessa resurser.  

Besöksadress:

ITSMD Sverige AB

Kistagången 12 

164 40  KISTA

+46 73 850 34 71

Besöksadress:

Pulkvieza Brieza street 21,

Riga, Latvia LV-1010

+371 27842084

  • White Facebook Icon
  • Белый LinkedIn Иконка

 © ITSM Delivery